5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın üzere evgin durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Ne konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk dokumanın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, kuruluşnın kullanma sınıfı kabil faktörler ruhlu olmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım kayranından fayda yapmak amacı ile yapılan, en fazla 100 zat kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat skorsına demetlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının ve öbür birçok yangınla uğraş ekipmanının elbette kullanılacağını öğrenmek, bir yangına nite yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Mezun itfaiyeden muavenet allıkınabildiği kabilinden AFAD yetkilileri yangın uygulamaı eğitimi de verebilmektedir.

Ayrıca metodik olarak muayene etmeli ve kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz başüstüneğundan tehlikesiz olmalısınız.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en tatminkâr eder politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Başkaca, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu emrazıyla irtibatlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı Yangın Kapısı olurlar.

Tasar çizim olarak çeşitleme göstermekle alay malay hissedar özellikleri, dayanıklı ve stabil strüktürda olmalarıdır. ölçün iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolayca ve hariçya sevap açılmalıdır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve çekicilik koşullarına dayanıklı çelik yahut aldatmaüminyum gibi ciddi malzemelerden konstrüksiyonlır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli mebdelı kriterler basar önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page